InstagramFacebook

 

 

De lente komt eraan! Het zonnetje laat zichzelf al geregeld zien en we hebben zelfs al mogen genieten van een paar heerlijke dagen.

En hoewel alles nog steeds niet is zoals het was en we allemaal nog steeds voor onze eigen persoonlijke uitdagingen staan is er wel plaats voor positiviteit, liefde en een frisse wind. We zijn misschien wel meer dan ooit toe aan iets nieuws, iets fris, iets fijns. 

Daarom heb ik de collectie uitgebreid met super leuke, nieuwe, unieke en frisse producten die ons allemaal een heerlijk lente gevoel gaan geven! 'Feel Good' producten, voor jezelf of een ander, voor iedereen die het gewoon even kan gebruiken! Op deze pagina vind je de 4 nieuwe merken die toegevoegd zijn aan de collectie, de nieuwe optie om je cadeautje te laten verpakken als persoonlijk cadeau-mandje en de nieuwe producten die toegevoegd zijn aan de huidige collectie.

Neem vlug een kijkje en geniet even lekker van deze frisse lente wind!

--- Bekijk hier de mooiste artikelen van onze nieuwe merken! ---


 

 

 

Om jouw cadeautje nog persoonlijker te maken heb ik een nieuwe optie aan de shop toegevoegd! Je kan nu jouw cadeautje meteen in laten pakken als persoonlijk cadeau mandje!

Natuurlijk was er al de gratis inpakservice bij elk product in mijn shop, de optie om gratis een persoonlijk kaartje aan je bestelling toe te voegen en de mogelijkheid om houten en verzilverde producten te laten personaliseren door middel van gravure. Nu is daar dus deze super leuke optie aan toegevoegd!

Kies jouw cadeautjes in de shop en voeg voor €2,50 de optie 'verpakken als cadeau pakketje' toe aan je winkelmandje. Bij deze optie worden er een paar vragen gesteld die je in mag vullen om jouw pakketje nog persoonlijker te maken.

De cadeautjes (maximaal 3 kleine cadeautjes) worden samen in een klein houten mandje met witte snippers verpakt in transparant folie. Indien gewenst wordt er meteen een persoonlijk kaartje aan het mandje toegevoegd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier!

--- Naast nieuwe merken zijn er ook super leuke producten toegevoegd aan de bestaande collectie! Waaronder verzilverd bestek, verzilverde spaarpotten, BamBam artikelen en Nijntje cadeautjes! ---

 

--- Wat is jouw verhaal? Tag @zilverdraakje! ----

 

 

 

© 2017 - 2022 Zilverdraakje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel